Специален „букет от рози“ за Деня на майката!

Специален „букет от рози“ за Деня на майката!

Нашата идея за подарък за Деня на майката - букет от диви рози

Новата линия Soft Wild Rose от датската марка натурална козметика URTEKRAM се появява точно навреме за Деня на майката. Основната съставка е шипката или дивата роза и нейният деликатен аромат, който ви кара да мечтаете. Можете да поглезите себе си или любима жена с него! Ароматите ви канят да се потопите в море от цветя, докато билкови органични екстракти от шипки, розови цветове и хидратиращо алое вера глезят кожата и оптимално се грижат за нормален до сух тип кожа и боядисана коса.

Насладете се на момента, усетете природата, изживейте севера.

Всички продукти са вегански, 99-100% от естествен произход, сертифицирани от ECOCERT Cosmos Organic като био козметика и се пълнят в опаковки на растителна основа, направени от отпадъци от захарна тръстика. Това означава, че тубичките са произведени по екологичен начин и могат да бъдат рециклирани в жълтия контейнер или при отпадъците от опаковки.

За нормален до сух тип кожа

Благодарение на нежните захарни повърхностноактивни вещества в Soft Wash Body Body Wash кожата се почиства старателно и естествената бариера на кожата е защитена. Био билкови екстракти от шипка, розов цвят и алое вера, осигуряват на кожата влага и грижа за нея под душа.

Лосионът за тяло Soft Wild Rose Body Lotion съдържа органични съставки за грижа като масло от карите и масла от жожоба, както и кайсиеви ядки. В синергия те глезят кожата и карат кожата да се усеща копринено-мека, докато екстрактите от алое вера осигуряват дълготрайна влага.

Soft Wild Rose Hand Wash почиства с леки захарни повърхностноактивни вещества, без да изсушава кожата. В същото време се снабдява с влага от алое вера и глицерин и обгръща с нежния аромат на дива роза.

Лекият крем за ръце Soft Wild Rose Hand Cream е перфектен като грижа след това! С подхранващо масло от шеа, както и маслиново, масло от жожоба и бадемови масла, глези кожата. В същото време органичните екстракти от розови цветове и овлажняващият органичен екстракт от алое вера придават на кожата меко усещане.

За боядисана коса

Боядисаната коса обикновено се нуждае от допълнителни грижи. Лекият шампоан Soft Wild Rose почиства косата особено нежно с леки захарни повърхностноактивни вещества. Екстрактът от крайбрежно морско зеле предотвратява загубата на цвят при стилизиране и измиване и осигурява дълготрайна защита на цвета. Подхранващият екстракт от цвекло придава жив цветен блясък - за здрава коса.

Балсамът Soft Wild Rose Conditioner от същата линия е идеален за грижа след това. Екстрактите от крайбрежно морско зеле предотвратяват загубата на цвят при стилизиране и измиване и осигуряват дълготрайна защита, докато и в този продукт подхранващият екстракт от цвекло осигурява прекрасен блясък на цвета. Органичното кокосово масло със своите подхранващи свойства улеснява разресването за мека, лъскава коса.

За URTEKRAM:

Знаете ли, че скандинавската при за натурална козметика URTEKRAM съществува от почти 50 години: био храните и натурална козметика се произвеждат от край време в сърцето на Дания. През 1972 г. основателите по това време отварят малкия „Urtekræmmer”, един вид магазин за здравословни храни, в Копенхаген. През 1989 г. днешният производствен обект най-накрая е изграден върху фиорда Мариагер в Северна Ютландия, Дания. Атмосферата, в която се произвеждат продукти за грижа за косата, кожата и зъбите, е провинциална, спокойна и позната.
Urte - това са билките и растителните съставки, които се използват в безопасно биоразградимите продукти. Но Urtekram означава много повече: В името, както преди така и сега, се крие много пионерски дух и ангажираност, както и любящата, топла прегръдка на природата. Защото това е Urtekram:

URTE | билки
KRAM| прегръдка