Натурална козметика от Anthyllis

Натурална козметика от Anthyllis

Висококачествени, натурални продукти за лична хигиена от Италия

Италианската марка за био козметика Anthyllis предлага натурални, чисти продукти за грижа за бебето и тялото. Baby Anthyllis е био козметична линия, която гарантира най-високо качество и безопасност на продукта - за благополучието на най-малките! В допълнение - като всички продукти на Antyhllis - те са тествани, сертифицирани и произведени по екологичен начин в съответствие с най-строгите указания.

Категории:

Anthyllis: 31 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

Линията за грижа на лицето от Antyhllis се отличава с уникална съставка - воднист екстракт от гроздова люспа. Тя е богата на натурални антиоксиданти и по този начин предпазва кожата от стрес в околната среда и свободни радикали.

Продуктите за грижа за кожата и косата от Anthyllis са особено нежни и леко формулирани. Те почистват и подхранват на базата на натурални съставки и са също така идеални за чувствителна кожа.

Слънцезащитните кремове надеждно защитават кожата от UVA и UVA лъчение с чисто естествени и минерални филтри. За разлика от химическите филтри, които се използват в конвенционалните продукти за защита от слънце, те нито проникват през кожата, нито са токсични за морските организми като корали, риби и мекотели. Екологичната съвместимост и безвредността на слънцезащитните кремове Anthyllis се потвърждава от ECOREACH srl с оценка A +++ - най-високата степен.

Продуктите от Anthyllis са:

  • без SLS, SLES и изкуствени оцветители
  • тествани за никел, хром и кобалт
  • без синтетични аромати
  • дерматологично тествани
  • с натурални етерични масла
  • ICEA сертифицирани
  • без тестове върху животни - наградени с Leaping Bunny