Biopark Cosmetics

Натурална грижа, етерични масла и висококачествени суровини

Словенската марка Biopark Cosmetics предлага чиста натурална козметика от най-високо качество - внимателно произведена и атрактивно опакована!

Пазаруване по категория:

Biopark Cosmetics: 166 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

Biopark е фирма с опит в производството и продажбата на натурална козметика. Но основателите - Петър и Тежка Новсак - виждат своята работа в по-широк контекст, отколкото само в продажбата: те осигуряват подкрепа за намиране на природен и висококачествен стил на живот. Те сами живеят своята любов и страст към природата и околната среда, което е отразено и във философията на компанията.

Главната цел на Biopark е да предложи натурални и здравословни алтернативи на конвенционалната козметика - защото природата предлага всичко за здраве и благополучие.

Biopark Cosmetics предлага широка гама от базови масла, етерични масла, хидрозоли, растителни и минерални прахове, и други растителни продукти.

Продуктите се произвеждат без тестване върху животни, в съответствие с наредбите на ЕС, и се характеризират с уникално съотношение цена-производителност. Това е част от философията на компанията - да предоставя здравословни и натурални продукти за всеки - защото от Biopark са убедени, че един здравословен начин на живот не бъде да бъде въпрос на пари!
До колкото е възможно се избягват посредници, етикетите са собствен дизайн и се напълват на ръка с най-голяма грижа и любов. На края на производството се получават висококачествени продукти на достъпни и справедлива цена. Освен това, в Biopark се обработват не само био- сертифицирани суровини - всички Biopark продукти са сертифицирани от словенския институт Kon- Cert като натурални или био-козметични продукти.

Продуктите на Biopark са 100%:

  • натурални
  • без SLS и SLES
  • без парабен и други вредни вещества
  • произведени без тестове върху животни
  • сертифицирани като натурални или био-козметични продукти