Dr. SCHELLER Натурална козметика

Веган и сертифицирана грижа против стареене

Когато традиционните растения се срещнат с модерните енергийни екстракти и се обработят с познанията и технологиите на дългогодишния опит, резултатът е уникална и висококачествена натурална козметика. Dr. SCHELLER съчетава всички тези аспекти и предлага перфектно съгласувани и комбинирани продукти за грижа, особено за зряла кожа.

Пазаруване по категория:

Dr. SCHELLER: 21 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

Компанията е основана под името "APOTHEKER SCHELLER" през 1986 г. и си е поставила за цел най-високо качество на натурална козметика във фармацевтично качеството, достъпна за всички. Само най-добрите натуропатични съставки са използвани за козметичните продукти. Нищо не се променило и до днес: под името Dr. SCHELLER компанията залага на синергичния ефект на натурална медицина и фармация и развива висококачествена козметика за кожата, чиито активни съставки са оптимално пригодени за различните типове кожа.

Иновация от Dr. SCHELLER е принципът на действие NanoSolves®

С помощта на технологията NanoSolves® в продуктите на Dr. SCHELLER натурална козметика се постига лека и естествена грижа с изключителен дълбочинен ефект. За разлика от обикновената натурална козметика чрез NanoSolves® активните съставки могат да бъдат използвани целенасочено и по-ефективно.

NanoSolves® се състои от прозрачна емулсия от естествен соев лецитин. Това са био-нанозоми за транспортирането на естествените екстракти дълбоко в кожата. Действието се развива пряко и целенасочено на правилните места.

Козметичните продукти на Dr. SCHELLER са BDIH-сертифицирани:

  • без силикони и парабени
  • без минерални масла
  • без синтетични оцветители
  • екологично чисти опаковки
  • без тестване върху животни
  • дерматологично тествани