Продукти от Eau Thermale JONZAC

Продукти от Eau Thermale JONZAC

Преглед на цялата продуктова гама на френската марка

Eau Thermale JONZAC предлага нежна грижа с хипоалергенна термална вода, биомиметични активни съставки и възможно най-голяма съвместимост дори за най-чувствителните типове кожа!

Категории:

Eau Thermale JONZAC: 73 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

С марката Eau Thermale JONZAC , френската лаборатория LÉA NATURE разработва ново поколение продукти за грижа за кожата, които повишават ефикасността на козметиката, като същевременно отдават максимално уважение на природата и физиологичните процеси в кожата. Убедени, че науката може да процъфтява с уважение към природата и жените, Eau Thermale JONZAC предлага най-доброто в козметиката:

  • очакваната ефективност и сетивност на конвенционалните козметични продукти
  • хипоалергенни състави
  • безопасност чрез естественост и липса на съмнителни или вредни вещества

Визията:

Марката цели да създаде осмоза между натуралните активни съставки и естеството на кожата, образувайки защитен щит.

Eau Thermale JONZAC се възползва от тенденцията на кожата да обича познати неща. По този начин е разработена формулировка, която има възможно най-голяма съвместимост с кожата, като в същото време уважава дори най-чувствителните типове кожа и ги убеждава с максимална ефективност. Всичко това е включено под модната дума на биоафинитета на Eau Thermale JONZAC.

Изотонична вода:

Кожата се състои от 70% богата на минерали вода. Каквато и грижа да се прилага върху кожата, водата от състава ще влезе в контакт с водата на кожата. Ако концентрациите на минерали в тях са различни, естественият баланс на клетките може да бъде нарушен. Термалната вода от изворите на Jonzac е изотонична, което означава, че нейното минерално съдържание е подобно на водата в клетките на кожата. По този начин кожата може напълно да се възползва от ефикасността на био сертифицираните и хипоалергични продукти на Eau Thermale JONZAC .

Биомиметични формулировки:

Нашата кожа е естествено съставена от слоеве вода и масло. Ако тази структура е дестабилизирана от продукти за грижа, които не зачитат естествения баланс на кожата, тя може да предизвика дехидратация, сухота и дразнене.

Ето защо Eau Thermales JONZAC реши да създаде формули на базата на ламелни съставки и емулгатори, които позволяват на кремовете да имитират структурата на кожата. Благодарение на хипоалергенните състави, те са особено съвместими с кожата и по този начин предлагат оптимална ефективност.

Хипоалергенно био ноу-хау:

Кожата е жив организъм, чийто естествен баланс лесно може да бъде дестабилизиран. Всички продукти на Eau Thermale JONZAC са био сертифицирани и не гарантират, че съдържат никакви синтетични вещества. Със 100% хипоалергенни състави, козметиката допълнително намалява риска от алергични реакции и следователно може да претендира за възможно най-голяма съвместимост.

Изключителните свойства на термалната вода с един поглед:

  • Хипертермална: 62 ° С
  • Бактериологично чисти: извлечени от дълбочина 1850 метра
  • особено мека
  • хипоалергенна
  • хиперминерализиран и изотоничен: реагира перфектно осмотично към кожата и уважава неговата цялост
  • регенериращ, успокояващ и анти-дразнител