Натурална козметика от FUN!ETHIC

Френски продукти за грижа за жени от всички възрасти

Bienvenue! Или: Добре дошли в пъстрия свят на малката френска компания FUN!ETHIC, която си е поставила за цел да произвежда висококачествени и натурални козметични продукти на разумни цени!

Пазаруване по категория:

Marken / FUN!ETHIC

FUN!ETHIC: 19 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

Made in France - достъпни цени и високо качество за всички!

Идеята на FUN!ETHIC е да докаже, че една модерна компания може да произвежда наистина регионално, устойчиво, с високо качество и в съответствие с най-строгите етични стандарти: Най-добро качество на достъпна цена, и то с чиста съвест! Какво друго е нужно?!

При FUN!ETHIC "отговорна козметика“ е целта, поради което се дава предимство на регионални партньори и, например, тестването върху животни е твърдо отхвърлено. Основателите на компанията Олаф Морис и Мартин Шмит, също така вярват, че прозрачността е важен фактор за основа на доверие между компанията и потребителите - те работят така и всички данни за фирмата - от доставчици до ключови данни на компанията, са изложени на показ.

3 възрастови групи - 3 продуктови линии

Вместо, както обикновено, да се категоризира на типове кожа, FUN!ETHIC разработи три различни продуктови линии за различните нужди на женската кожа в три различни етапа от живота: те се състоят от почистваща вода, подхранващо масло, дневен крем и дезодорант. За кожата над 30 има допълнително и маска за лице.

Être ado - линията за тийнейджъри, момичета над около 12-годишна възраст: овлажняваща, балансираща и противовъзпалителна. За да нямате допълнителни грижи при израстването.

Avoir 20 ans - за всички млади дами над 20. Козметична линия, която съчетава всички характеристики за сияен вид: хидратация, укрепване и ревитализиране за мека и нежна кожа.

Vivreses 30 ans - козметичната линия за специалните нужди на кожата след 30. С Fun'Ethic е лесно да се погрижим за кожата. Продуктите Vivre ses 30 ans са интензивно хидратиращи и подхранващи, с антиоксидантно действие и стимулират регенерацията на клетките на кожата натурално - за здравословен вид и красива кожа.

Fun'Ethic е:

  • Cosmébio-сертифицирана
  • не е тествана върху животни
  • парфюмирана със 100% натурални аромати
  • произведена екологично чисто и в съответствие със строги етични стандарти
  • произведена във Франция