Натурални четки или вегански синтетични четки за грим

Най-добрите аксесоари за нанасяне на течен грим и пудра

Четките за грим са аксесоари, които не са строго необходими, но абсолютно препоръчителни. Въпреки че можете да нанасяте всякакъв вид грим дори с пръсти, използването на четка създава професионални и качествени резултати. В допълнение към по-доброто смесване на продуктите, те спестяват време и са абсолютно хигиенични.
Четките са универсални продукти, те се предлагат във всякакви форми и размери и за най-разнообразни цели. В случай на нерешителност и ако започвате от нулата, препоръчваме закупуването на комплект, така че да имате под ръка всичко необходимо!

Категории:

Четки: 207 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

Няколко съвета как да използвате правилно четките за грим, без да хабите продуктите и да постигнете задоволителни резултати:

  • Използвайте различни четки за нанасяне на пудрести и течни продукти
  • В случай на използване на четката за нанасяне на течни продукти (като основи) е важно да се избягва вземането на продукта директно с четката, за да не се разхищава и да не се използва твърде много. Нашият съвет е да разнесете на ръката си и да вземете директно от там с четката.
  • Ако използвате четката за нанасяне на прахове, препоръчваме леко да почукате четката или да я почукате по гърба, за да премахнете ефективно излишния продукт, преди да нанесете върху лицето или очите.
  • Ако използвате мокра четка за създаване на цветни визии (например със сенки за очи), тя трябва да бъде заменена, преди да използвате нов продукт.
  • След употреба винаги почиствайте четката с памучна кърпа и в зависимост от честотата на използване мийте всяка четка с вода и мек шампоан и я оставете да изсъхне добре преди употреба!