Натурална козметика от Natura Siberica

Natura Siberica е гарант за натурална и био козметика с билки и съставки от суровите руски северни райони.

Категории:

Natura Siberica: 56 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

Продуктите на Natura Siberica са известни и ценени със своите иновативни и висококачествени рецепти с традиционни сибирски билки и растения, както и със своята ефективност. В допълнение, марката предлага несравнимо съотношение цена-качество и е ценена за екологичния си подход.

Сибир е може би един от най-древните и уникални райони на Русия, който е известен със своите изключително тежки климатични условия. Растителността там е изключително устойчива и богата на защитни растителни вещества, за да оцелее при такива тежки условия. Тези билкови активни съставки се ползват от Natura Siberica, с безпрецедентните си свойства и сила да запазят и подпомогнат младостта и красотата на кожата и косата. Билките и растенията са от дива колекция или от собствената био ферма.

През 2013 г. започна изграждането на собствено биологично земеделие в сътрудничество с представители на местните сибирски народи, което бе сертифицирано според Европейския стандарт за биологично земеделие на ЕС 834/0. Там, на 33 хектара земя, се култивират редки местни растения, които са необходими за производството на продуктите Natura Siberica, а те се събират ръчно. Към активната социална ангажираност на фирмата спада и осигуряването на работни места на хората, живеещи там, както и стартирането на програми за опазване и отглеждане на редки растения.

Natura Siberica-продуктите са:

  • отличени с множество международни награди
  • носители на престижни сертификати (BDIH, ECOCERT & ICEA)