Натурална козметика от NATURA SIBERICA

Натурална козметика от NATURA SIBERICA

NATURA SIBERICA е гарант за натурална и био козметика с билки и съставки от суровите руски северни райони. В допълнение, марката се отличава с несравнимо съотношение цена-качество и екологичен подход.

Категории:

NATURA SIBERICA: 122 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

Сибир е може би един от най-древните и уникални райони на Русия, който е известен със своите изключително тежки климатични условия. Растителността там е изключително устойчива и богата на защитни растителни вещества, за да оцелее при такива тежки условия. Тези билкови активни съставки се ползват от NATURA SIBERICA, с безпрецедентните си свойства и сила да запазят и подпомогнат младостта и красотата на кожата и косата. Билките и растенията са от дива колекция или от собствената био ферма.

През 2013 г. започна изграждането на собствено биологично земеделие в сътрудничество с представители на местните сибирски народи, което бе сертифицирано според Европейския стандарт за биологично земеделие на ЕС 834/0. Там, на 33 хектара земя, се култивират редки местни растения, които са необходими за производството на продуктите Natura Siberica, а те се събират ръчно. Към активната социална ангажираност на фирмата спада и осигуряването на работни места на хората, живеещи там, както и стартирането на програми за опазване и отглеждане на редки растения.

NATURA SIBERICA-продуктите са:

  • отличени с множество международни награди
  • носители на престижни сертификати (BDIH, ECOCERT & ICEA)