Paul Penders Натурална козметика

Вегански продукти за грижа за кожата и декоративна козметика

Paul Penders е активен природозащитник и страстен активист за правата на животните, който влага своите убеждения и в своята грижа за кожата и козметика. Неговата философия е "без химикали" и "без тестване върху животни". Козметични продукти за кожата за хора от всички възрасти!

Пазаруване по категория:

Marken / Paul Penders

Paul Penders: 15 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

Като холандски пионер в натуралната козметика, от самото начало Пол Пендерс бе загрижен в продуктите му да се използват само 100% натурални продукти и не се провеждат тестове върху животни. С това отношение той почти се провали заради изискванията на холандските власти, които искаха да му наложат експерименти с животни, за да продължи с компанията си. Така активистът за правата на животните Пол Пендърс основа своята компания в САЩ и стартира триумфално по света със своята висококачествена и веганска козметика.

Основната съставка на неговите необикновени продукти е LevensESSENTIE Gold® - еликсирът на живота - който се прави от концентрираните екстракти от 22 различни органични билки и лечебни растения по традиционна рецепта от баба му. Освен всичко друго, те съдържат антиоксиданто и свързват свободните радикали, както и снабдява кожата с различни витамини и ензими за сияйна кожа и здрав тен.

Продуктите Paul Penders са:

  • 100% натурални
  • произведени без тестване върху животни
  • Халал сертифицирани
  • AVA сертифицирани - 100% веган!