SANTAVERDE Натурална козметика

Успокояващи, възстановяващи и овлажняващи продукти за грижа с алое вера

SANTAVERDE е козметика, базирана на био алое вера - чиста грижа за вашата кожа!

Пазаруване по категория:

SANTAVERDE: 46 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

Основната съставка на козметикта от SANTAVERDE е сок от алое вера от контролирано биологично отглеждане от собствената ни финка в Южна Испания. Немският производител гарантира най-високите стандарти и качество в отглеждането и производството, както и възможно най-кратките транспортни пътища.

Алое вера е известно със своите успокояващи, възстановяващи и овлажняващи свойства - всъщност растението съдържа разнообразие от над 200 различни жизнени вещества. Ето защо е важно за Santaverde да обедини пълната ефективност във всеки отделен продукт и да увеличи максимално желаните ползи чрез добавяне на растителни масла или есенции.
Специалното при SANTAVERDE е, че частта, която заема водата в друга козметика, е заменена тук с чист био сок от алое вера. За максимална ефективност и грижа!

Култивирането, грижите и прибирането на растенията на алое вера се извършват на ръка - допълнителната обработка в лаборатория в самото поле, за да може да се гарантира възможно най-високо качество. Освен това, натуралната козметика на SANTAVERDE е 100% веганска и без тестове с животни и носи следните сертификати:

  • NaTrue
  • Leaping Bunny
  • Vegan Society