Tadé Pays du Levant - Устойчива био козметика

Сертифицирани традиционни сапуни, продукти за грижа за тялото и устойчиви аксесоари

Tadé Pays du Levant предлага висококачествени ръчно изработени сапуни, тоалетни принадлежности и аксесоари. Сърцевината на гамата се състои от два традиционни продукта, които все още се правят ръчно в традиционната форма по оригиналните рецепти: сапун Алепо и Марсилски сапун.

Tadé Pays du Levant: 21 продукта

Филтри

Всички цени са с ДДС.

Марката Tadé Pays du Levant е родена през 1995 г. от срещата на страстен историк с Близкия изток. Легендарният сапун от Алепо, който е направен от зехтин и лаврово масло и който е родоначалник на Марсилския сапун, идва от традиционния Леванте, люлката на човечеството.

Омагьосани от изкуството на ориенталската баня, не само се произвеждаха висококачествени грижовни сапуни, но и гамата беше разширена, за да включва аксесоари.

Tadé Pays du Levant е изцяло отдаден на лоялната търговия и работи в съответствие със строги етични насоки. Партньорите на компанията са занаятчии, които се възползват от равно и устойчиво партньорство.

Стълбовете на компанията:

  • Солидарност: Да работим предимно с производителите в най-неравностойно положение по солидарен подход към устойчивото развитие.
  • Честност: Договорени цени, които гарантират справедливо обезщетение за производителя.
  • Непосредственост: Създайте възможно най-пряка връзка между производител и потребител, което означава възможно най-голям марж за производителя.
  • Ценене: Използване на местния потенциал чрез използване на съществуващи естествени суровини и традиционни знания.
  • Прозрачност: Предоставянето на потребителите на цялата информация, от която се нуждаят, за да могат да купуват обмислено и отговорно - това насърчава културния обмен и уважението към производителите.
  • Достойнство: Съответстващ и редовен доход за работата във всички производствени стъпки. Всяка форма на робство или принудителен труд, особено детски труд, бива строго отхвърлена.

Tadé Pays du Levant участва активно в дългосрочната помощ за развитие, като взема предвид екологичната, икономическата и социалната среда на участващите - за по-справедлива търговия!