Оптимална зимна грижа за косата

Само миг - и ето - лятото вече е свършило. От днес за утре трябва да се облечем с топли дрехи и да засилим отоплението, за да не ни е студено. Сухият въздух повлиява не само на кожата, но страда и косата ни. Дори и шапката не предпазва косата. Ето защо, щадящата, нежна грижа за Вашата коса е особено важна.

Използвайте мек шампоан, който предава на косата естествен блясък. Farfalla Sensitive Дива роза шампоан е успокояващ и хармонизиращ. Чрез ценен екстракт от роза, той е особено подходящ за чувствителна кожа и за честа употреба.

Bjobj Балсам за коса със зехтин прави косата лесна за разресване. Със зехтин и масло от макадамия косата е ревитализирана и получава особено красив блясък. След това Farfalla пяна за коса помага за запазването на Вашата прическа. Пяната за обем осигурява не само сила, но и придава на косата естествен блясък, без синтетични аромати и оцветители.

Веднъж седмично третирайте косата си дълбоко проникваща маска за коса. Със Синьо-зелени водорасли Дълбоко-ефективна маска за коса се регенерира безжизнена, изтощена коса с помощта на протеини. Шей масло и алое вера са ефективни като хидратираща грижа за косата и скалпа. На суха коса маската се вресва, оставете за 15 - 20 минути и след това изплакнете добре. На влажна коса просто втрийте и изплакнете.

Ако връхчетата Ви са крехки и чупливи, се препоръчва Rio de Coco Грижа за косата от CMD натурална козметика. Кокосовото масло е ефективно срещу нацепени краища, придава блясък и мекота на косата. Летяща коса и непокорни къдрици ще останат в миналото!