The Sunshine Guide

The Sunshine Guide

Вашият наръчник за безгрижно лято

Лятото е точно зад ъгъла, а с него и радостта от слънчевите лъчи. Но как най-добре да се наслаждавате на слънцето? Какъв е подходящият слънцезащитен фактор? И каква е разликата между минералните и химическите филтри? Отговаряме на тези и на много други въпроси в нашия чисто нов наръчник.

Вие питате, ние отговаряме

В The Sunshine Guide ще намерите всичко, което трябва да знаете за безопасно лято на слънце. Нашите съвети и трикове ще ви помогнат да защитите оптимално кожата си и да се наслаждавате уверено на слънчевите лъчи. Прегледна таблица ви дава бърз поглед върху правилния слънцезащитен фактор за вашия тип кожа.

Висококачествени продукти за защита от слънчевите лъчи.

Минерална или химическа? Нека да изясним въпроса!

Какво означава, когато слънцезащитният продукт съдържа минерален или химически филтър? В ръководството може да научите повече за разликите по отношение на поведението на кожата, ефикасността, съставките (INCI), потенциала за алергии и съвместимостта с околната среда, по-специално съвместимостта с коралите.

Специална защита за бебета и деца

Нашите малки деца се нуждаят от специална защита от слънцето. В ръководството ще намерите подробна информация за това как безопасно да предпазвате бебетата и децата от ултравиолетовите лъчи и кои продукти са специално подходящи за тях.

Надяваме се да разгледате нашата категория Слънцезащитни продукти със защита и да имате слънчево лято!

Долу можете да изтеглите The Sunshine Guide.

Документи