Velvet Гъби - Революцията

През последните години този обект на желанието е станал задължителен за любителите на красотата. За тези, които обичат грима и искат да бъдат независими, това е една истинска революция. За какво става дума? Разбира се, за известните Velvet гъби, с които можете да нанасяте Вашата основа безпроблемно!

Гъбите, които предлага почти всяка марка в сектора на козметичните продукти, се различават по форма, цвят и материал. Има ново поколение в областта на козметиката за лице. Правилното прилагане е изключително важна стъпка за безупречен грим и за естествена красота.

А ние всички не търсим ли продукт, който улеснява насасянето на основата?

Повечето хора търсят покриваща основа, която придава на кожата Ви равномерен тен. С гъби Velvet всичко е възможно! Velvet гъбата е естествена гъба от басейна на Адриатическо море. В мокро състояниетой е много нежна и прави кожата кадифено мека.

Употребата е много лесна:
Дръжте гъбата под водата и я навлажнете. Нанесете малко количество от основата на гърба на ръката и топнете гъбата в нея. След това нанесете върху лицето на ключови точки, като челото, носа, брадичката и скулите. При нанасяне е важно да се започне от средата на лицето и след това да бавно се предвижвате навън, докато гримът е равномерно разпределен. Нанесете продукта по краищата на лицето, под брадичката, по врата надолу и нагоре към линията на косата. По този начин няма да има контраст и ще получите по-естествени резултати. Не е необходимо да размазвате основата, по-добре е да потупате леко, на няколко пъти да взимате по малко количество от гърба на ръката. Но можете да я използвате и ако вече сте нанесли дневния си грим и искате да подобрите резултата още повече. В този случай, продуктът се нанася, както е описано. Излишъкът може да се отстрани внимателно, за да не изглежда изкуствено. Кожата Ви изглежда по-гладка, по-сияйна и натурално свежа.

След употреба гъбата лесно се измива с обикновен сапун и вода. Оставете да изсъхне в добре проветриво място и гъбата ще е като нова. Не остават следи по повърхността. На всеки три месеца нанасяйте върху гъбата една чаена лъжичка сода за през ноща и оставете да изсъхне напълно. На следващия ден тя ще е като нова.

Други характеристики на гъбите Velvet:

  • Морските гъби са 100% натурални, за разлика от конвенционалните, синтетични гъби.
  • Могат, ако добре се изплакват, да се използват 8 до 12 месеца .
  • Те са много меки, хипоалергенни и антисептични.
  • Те са биоразградими.

Заключение: Гъба с натурално качество!