Aquatau от TAUTROPFEN

Aquatau от TAUTROPFEN

Интензивна хидратация със супер активната съставка Книфофия

Всички типове кожа могат да се възползват от прекрасния Хидратиращ нектар Aquatau от линията Unique Solutions на TATUROPFEN. Благодарение на супер активната съставка, получена от Книфофия, продуктът е истински задължителен за хидратация на кожата.

Нектарът от Книфофия е основната съставка в този овлажнител и се поддържа от органично алое вера, хиалуронова киселина и малахит. Книфофия се отглежда биологично в южната част на Франция. Тъй като периодът на цъфтеж е само 6 седмици годишно, времето за извличане на ценния нектар от цветята е много кратко. Изключителността му обаче идва и от количеството - за един литър нектар са необходими 2000 цветя. Съставът от фруктоза, аминокиселини, минерали и ензими съдържа истинска съкровищница от активни съставки, които насърчават регенерацията на клетките и защитават кожата като щит.

Уникалният ефект се развива най-добре след почистване и тонизиране и гарантира отлична хидратация. Флуидът Aquatau се допълва от другите продукти от серията Unique Solutions.

Независимият институт Derma Consult Concept GmbH проведе тест върху 20 жени. Пробен период от 28 дни доведе до следните резултати:

Хидратация на кожата (+ 27,2%)
Стегнатост на кожата (+ 12,9%)
Еластичност на кожата (+ 7,2%)
Изглаждане на кожата (+ 21,2%)