beauty блог

Безгрижно и спокойно лято! Безгрижно и спокойно лято!

Нанасянето на слънцезащитен крем веднъж дневно през деня не е достатъчно! Разгледайте нашите предложения, избегнете слънчевите изгаряния и се насладете на здравословен тен!

Личната грижа за тялото може да бъде полезна за планетата Личната грижа за тялото може да бъде полезна за планетата

Всеки от нас става по-съзнателен и внимателен с продуктите, които пазарува. Опаковките, чашите за кафе и бутилките за вода за многократна употреба може да подобрят нашето ежедневие. Един важен фактор за опазване на околната среда, който...

Екологична грижа за зъбите! Екологична грижа за зъбите!

Всяка година се използват 3,5 милиарда пластмасови четки за зъби. Може ли да променим тази цифра и как? Научете повече в днешния блог и марката Natural Family CO.

Fragrance Free от URTEKRAM Fragrance Free от URTEKRAM

Новата грижа за чувствителна кожа Sensitive на натуралната козметика URTEKRAM не съдържа синтетични аромати.

Опушване с тамян: история и приложения Опушване с тамян: история и приложения

Тамянът, независимо дали служи за медитация, пречистване, извършване на религиозни ритуали или релаксация, е част от човешката култура от хиляди години. Как и по какъв начин може да се използва днес, ще научите тук.

Твърда козметика от La Saponaria Твърда козметика от La Saponaria

Замърсяването на околната среда от отпадъци от опаковки е без аналог, поради което тенденцията в козметиката е към ниски и нулеви отпадъци - Low и Zero Waste. Какво точно означава това и наистина ли е толкова просто, колкото звучи? Италианската...

Aquatau от TAUTROPFEN Aquatau от TAUTROPFEN

Всички типове кожа се възползват от линията за грижа Unique Solutions и най-вече овлажняващия нектар Aquatau на TAUTROPFEN - задължителен елемент за ревитализираща грижа за лицето!